46.277 biler

Citroën C-Zero er Citroëns bud på en 100 procent ren elbil. Den lille mikro elbil, der stort set er identisk med Peugeot Ion og Mitsubishi IMIEV, lagde ud med at have forholdsvis stor succes, da den blev introduceret tilbage i slutningen af 2010. Salget var dog især båret af kommuner og virksomheder, mens de private købere holdt sig noget mere tilbage, og siden 2012 er salget stort set gået i stå.

Som alle andre elbiler så er det især rækkevidden, som er Citroën C-Zeros helt store udfordring, men hvis man kan leve med den eller ikke har behov for at køre længere stræk, så kan man få en glimrende lille mikrobil i form af Citroën C-Zero.

På brugtbilsmarkedet er udvalget ikke enormt, men til gengæld er bilerne langt nede i pris. Det skyldes nok tildeles også, at Citroën i forsøget på at få gang i salget igen, skar hele 60.000 kroner af prisen i 2012, og det har også smittet af på priserne på de få brugte Citroën C-Zero.

Konkurrenter

De oplagte konkurrenter er selvfølgelig de identiske Peugeot Ion og Mitsubishi IMIEV, nævnes kan måske også Renault Zoe og Nissan Leaf

Udstyr

Citroën C-Zero har et fornuftigt niveau af udstyr, som blandt andet byder på sædevarme i førersiden, el-ruder, splitbagsæder og bluetooth.Indlæser..