48.346 biler

Citroën C2 blev introduceret på det danske marked i 2003, hvor den sammen med den lidt større Citroën C3 skulle tage over for den populære Citroën Saxo. Den opgave løste begge modeller fint, men i slutningen af 2009 blev Citroën C2 udfaset og erstattet af Citroën DS3.

Citroën C2 var en minibil, som kun kunne købes med tre døre. At Citroën C2 var en fin lille bil, kan man blandt andet se ved, at den blev kåret til årets bedste europæiske hatchback i 2003. Citroën C2 havde mange indvendige lighedspunkter med Citroën Saxo, mens det udvendige design var helt nyt. Citroën C2 fik et facelift i 2007, som blandt andet betød, at den fik en ny front. Citroën C2 oplevede svigtende salgstal i Danmark, og derfor blev salget stoppet i 2009, omend Citroën C2 stadig blev solgt på andre markeder. Derfor er udvalget på brugtbilsmarkedet heller ikke enormt, men hvis man gerne vil have en lidt ældre minibil, så kan Citroën C2 være et udmærket bud.

Konkurrenter

Biler i miniklassen var samme årgang er oplagte konkurrenter. Det kan eksempelvis være Renault Clio , Peugeot 207 eller Skoda Fabia

Udstyr

Citroën C2 blev blandt andet produceret med start stop funktion, der dog ikke kunne fås i de danske modeller. Den kunne købes i tre forskellige udstyresversioner kaldet Advance, Prestige og Elegance. Elegance var topversionen og inkluderede blandt andet fartpilot og elruder.Indlæser..