46.773 biler

Audi S7 er en af de nyeste modeller fra den tyske gigant. Audi A7 blev nemlig først præsenteret tilbage i 2010, og den endnu mere sporty Audi S7 kom først i 2012.

Audi S7 er helt i tråd med Audis S-serie en kende mere sporty i både udtryk og køreegenskaber end den almindelig Audi A7. Der er stadig kun lavet en enkelt generation af Audi S7, og under kølerhjelmen kører den rundt med en kraftfuld V8 benzinmotor med biturbo, der yder 420 hestekræfter, som er med til at bringe Audi S7 fra 0-100 km/t på blot 4,3 sekunder.

Audi S7 kan kun købes som sportsback præcis ligesom den almindelige Audi A7, og der er tale om en temmelig dyr bil, som tilmed ikke har så mange år bag sig. Derfor er udbuddet på det danske brugtbilsmarkedet også begrænset, og man skal stadig grave dybt i lommerne for at finde pengene til en brugt Audi S7, men har man råd, så får man også en bil ud over det sædvanlig. En bil som både vækker opsigt med sit smukke design og sine fremragende køreegenskaber.

Konkurrenter

De mest oplagte konkurrenter er BMW 6-serie, Mercedes-Benz CLS-klasse og Jaguar XK

Udstyr

Det ses tydeligt på graden af udstyr, at vi har med en bil i luksussegmentet at gøre. Niveauet af standardudstyr er højt, og vi kan blot nævne fartpilot og LED bag- og forlygter. Ellers er Audi S7 rig på sporty udstyr, såsom 17 tommer aluminiumsfælge og læder sportssæder.Indlæser..