Audi RS 7

Audi

Audi RS7 blev mange steder betegnet som et monster, da den store sportsback blev præsenteret tilbage i 2013. Bilens præstationer er da også ganske imponerende, da de 0-100 km/t nås på blot 3,9 sekunder, mens topfart er begrænset til 250 km/t, men denne begrænsning kan fjernes som en del af ekstraudstyret, og dermed er bilen i stand til at køre 305 km/t.

Audi RS7 er da også topmodellen, når det kommer til den eksklusive Audi RS7, og selvom det diskrete RS på fronten og bagenden ikke syner af meget, så gemmer det alligevel på en del. Ud over den stærkere motor, så er designet også ændret en smule, så den tager sig en smule mere sporty ud, end den almindelige Audi A7.

Karosseriet består blandt andet af cirka 20 procent aluminium, som er med til at gøre bilen lettere, og Audis berømte firehjulstræk Quattro, er standard i Audi RS7. Audi RS7 har været på det danske marked siden slutningen af 2013, men det er ikke mange eksemplar, der er solgt af den dyre luksusbil, og derfor kan den også være svær at finde på brugtbilsmarkedet. Skulle det lykkes, så får man dog en smuk bil med imponerende køreegenskaber, som skiller sig ud fra mængden.

Konkurrenter

Vi er i den helt eksklusive ende af skalaen, og oplagte konkurrenter er BMW M6 og Mercedes-Benz AMG CLS 63.

Udstyr

Standardudstyret omfatter xenon plus-forlygter, dæktrykskontrolsystem, parkeringshjælp, 3-zoners klimaanlæg, farpilot og Audi soundsystem. Derudover kan der tilkøbes en masse ekstraudstyr , blandt andet aktiv fartpilot, automatisk parkering og nattesynsassistent.


Audi forhandlere på Biltorvet:

Audi BirkerødAudi Nykøbing FAudi Slagelse


icon-licensePlate

Nummerpladeinfo

icon-newsletter

Modtag Biltorvets nyhedsbrev