53.535 biler

Billige brugte biler til salg i Jylland – lad jagten begynde
På biltorvet.dk finder du over 20.000 brugte biler til salg specifikt i Jylland. Så hvis du er du villig til at lede efter din nye brugte bil et sted mellem Padborg og Skagen – Fredericia og Esbjerg - eller måske omkring Limfjorden eller måske findes den helt ude på Jyllands næsetip, så finder du det samlede og store udvalg lige her på siden. Her finder du brugte biler til salg i Jylland og udvalget er så stort, at det nok skulle være muligt at finde en bil, der netop passer lige til dine behov. Blandt de mange slagsannoncer finder du brugte biler med automatgear i Jylland, du finder alle tænkelige bilmærker, prisklasser og årgange. Du har et større beslutningsarbejde foran dig, når du skal finde den helt rigtige bil. Biltorvet.dk giver dig mulighed for at søge lokalt i Jylland, og der er links til de forskellige jyske kommuner, så du kan specificere din søgning endnu mere lokalt. Du kan også gå direkte til en af de knap 1000 jyske forhandlere af brugte biler. Måske har du fået anbefalet en god forhandler, eller måske kender du én, som ligger tæt på dig. Så er det bare med at tage kontakt og høre om din nye brugte bil er at finde netop her, eller om rejsen skal gå videre. Der er 29.777 kvadratkilometer at lede videre på. 

 

Hvorfor købe en brugt bil? 

 

 

Når du handler en brugt bil, kan handlen gå ret hurtigt, og du er ikke afhængig af at medregne eventuelle lange leveringstider. Når du finder den bil du gerne vil have, kan du faktisk ofte få den med hjem samme dag, omregistreret med plader, eventuelt nysynet, og så skal du bare hjem og få bestilt en god bilforsikring. Det er altså en meget effektiv måde at købe en bil på. Herudover kan der være en idealistisk indstilling til at ’genbrug er god brug’, og at man ved at købe en brugt bil netop har sparet kloden for endnu en nyproduceret bil, med alt hvad det indebærer af belastning af miljøet. Yderligere er købsprisen et argument for at kaste sig ud i en brugtbilshandel. Statistikker viser nemlig at nye bilers værdi falder mellem 40 - 45% inden for de første tre år, hvor du ejer bilen. Der sker altså et voldsomt tab af værdi, næsten så snart den nye bil triller ud fra forhandleren. Det bliver også tydeligt i annoncer fra brugtbilsforhandlere, der ligger inde med nye biler; på biler der blot har kørt et par 1000 kilometer, ligger prisen allerede langt fra nyprisen og det er muligt at gøre en rigtig god handel. 

 

Herunder finder du svar på ofte stillede spørgsmål om brugte biler.

 

 

Hvilken bil er mest økonomisk?

 

En brugt bil er på købsprisen mere økonomisk end en ny bil. En nyere mikrobil er mere brændstoføkonomisk end en ældre SUV-størrelse. En bil der kører langt på literen er mere økonomisk i grøn ejerafgift end en bil, der ikke kører så langt.  

 

Er 200.000 km meget for en bil?

 

Når man kigger på brugt (benzin)bil er 200.000 km forholdsvist meget, men er den blevet vedligeholdt godt under de mange km, kan den sagtens have mange uproblematiske km tilbage i sig. Vær obs på hvilke større reparationer, den har været igennem. 

 

Hvor gammel må en brugt bil være?

 

Der kan ikke som sådan sættes en alder på, men se i stedet på hvordan bilen fremstår og hvordan den har været passet gennem dens levetid. Hvis den er blevet passet godt med service og reparationer, er alderen ikke afgørende for om bilen er et godt køb.

{"@context":"https://schema.org","@type":"FAQPage","mainEntity":[{"@type":"Question","name":"Hvilken bil er mest økonomisk?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"En brugt bil er på købsprisen mere økonomisk end en ny bil. En nyere mikrobil er mere brændstoføkonomisk end en ældre SUV-størrelse. En bil der køre langt på litteren er mere økonomisk i grøn ejerafgift end en bil, der ikke køre så langt. "}},{"@type":"Question","name":"Er 200.000 km meget for en bil?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Når man kigger på brugt (benzin)bil er 200.000 km forholdsvist meget, men er den blevet vedligeholdt godt under de mange km, kan den sagtens have mange uproblematiske km tilbage i sig. Vær obs på hvilke større reparationer, den har været igennem."}},{"@type":"Question","name":"Hvor gammel må en brugt bil være?","acceptedAnswer":{"@type":"Answer","text":"Der kan ikke som sådan sættes en alder på, men se i stedet på hvordan bilen fremstår og hvordan den har været passet gennem dens lange levetid. Hvis den er blevet passet godt med service og reparationer, er alderen ikke afgørende for om bilen er en god handel."}}]}{ "@context": "https://schema.org/", "@type": "Product", "image": "https://www.biltorvet.dk/static/img/vector/logo-green.svg", "name": "Køb brugt bil i Jylland", "review": { "@type": "Review", "reviewRating": { "@type": "Rating", "ratingValue": "5" }, "name": "Køb brugt bil i Jylland", "author": { "@type": "Person", "name": "Leo Nielsen" }, "datePublished": "2022-07-29", "reviewBody": "Køb brugt bil i Jylland", "publisher": { "@type": "Organization", "name": "biltorvet.dk" } } }
Indlæser..